Hvem er vi?

Mobirise

Jorge og Connie startede samarbejde i 2018 


De fandt et perfekt match i hinanden på grund af lidenskaben for dansen og musikalitet samt villigheden til at lege tangoen ud over det traditionelle. De opdagede også, at de har samme tilgang til undervisning dans gennem øvelser der vil forberede din krop til at danse tango med stor kvalitet, connection og følelser. Begge to finder det vigtigt at have det sjovt, mens man lærer at danse tango. Skriv til os hvis du er interesseret i at lære at danse tango/zouk eller brudevals.

Mobirise

Connie Yndal har en baggrund som professionel danser, hovedsaglig i moderne kompagnier og musicals. Hun har undervist i dans siden 2001 og har danset tango siden 2010.

I København er hun mest kendt for sin alternative Tango Pasión milonga og opstart af udendørstango på Waterfront og Blox.

Mobirise

Jorge Richards er fra Panama. Jorge har danset tango siden 2010. På grund af hans talent var han så priviligeret at være udvalgt af hans tangolærer til at blive lært op (igennem private timer) til at blive hendes assistent. Jorge underviser tango fast hver torsdag på DTU. Jorge er derudover guitarist og spiller op til dans med Aldo Tranum Velasquez

Created with Mobirise - Try here